ЗА НАС

Карисима е вече 30 години на българския пазар и е първата фирма, вносителка на диаманти от Антверпен.

Карисима е еквивалент на качество, професионализъм и лоялност към клиента.

В момента фирмата разполага с широка гама собствени модели, както и със специалисти по дизайн за ръчно и компютърно 3D моделиране, което позволява изработка по модел и идея на клиента.

Ние предлагаме качество на продукта и гаранция, а нашите клиенти са тези, които изискват качество и добро обслужване.

„Истинският стил е нещото, с което може да кажеш кой си, без да е нужно да говориш.“
Вартан Гирагосян / CEO

Нашата История

Бижутерството за фамилия Гирагосян датира от 1950г.

В началото са се занимавали със сарафство – обмен на злато, изплитане на ръка гривни от златен конец и изработване на изящни ювелирни накити. Това е един от най-древните занаяти в Турция, практикуван предимно от арменци, преди тяхното масово изселване.

Вартан Гирагосян продължава семейната традиция в България, създавайки „Карисима Диамант Център“, след което е специализирал няколко години в Антверпен, Белгия. Фирмените магазини на марката се намират в луксозни търговски центрове, петзвездни хотели в Слънчев бряг, термалната спа столица Велинград и три магазина в град Пловдив – културната столица на Европа.

Въпреки икономическата стагнация и кризата във всички сектори, Карисима бележи растеж всяка година, което се дължи на нарастващото доверие на клиентите. Нашите бижута покриват всички изисквания на потребителите. Марката предлага сертификат за качество по международни стандарти и едногодишна безплатна гаранция за всяко изделие.

Нашите Услуги

Преоразмеряване

Предлагаме ви безплатно коригиране на размера за всички пръстени закупени от нас.

Безплатно Гравиране

Предай своето лично съобщение с помощта на безплатно гравиране и така снабди любимия човек с подарък, който ще цени цял живот.

Доживотна гаранция

Доживотната гаранция важи за всички бижута предлагани от Carissima, тъй като ние сме наистина уверени в качеството на нашите продукти

Сертификат за Автентичност

Carissima предлага сертификат за автентичност при вашата покупка на диамантена бижутерия, гарантиращ най-високите изисквания.

Създаване на Модел по Избор

Създайте модела за желаното от вас бижу и Carissima ще изпълни мечтата ви. Няма невъзможни неща за нас.

Експертна консултация

Нуждаете се от експертна консултация за да направите правилния избор, за ваше специално събитие. Експертите от Carissima, със много годишен опит са на ваше разпложение.