Клиентите на „Карисима Диамант Център“ ЕООД имат право да се откажат или върнат поръчаните продукти в срок от 14 календарни дни, след получаването им. Продуктите, трябва да са в добър търговски вид без драскотини, наранявания и други външни белези в запазена оригинална опаковка и придружени за сертификат.

Също така всички аксесоари, лицензионни стикери, документации, подаръци и други, които съпровождат продуктите трябва да са налични в добър търговски вид без наранявания, драскотини и скъсвания. Имате възможност всяко бижу да може да бъде заменено за друго за същата или по-висока цена. Ако се замени за бижу на по-ниска стойност, разликата се възстановява по банков път или през куриерската фирма. Замяната може да се организира както онлайн, така и във физическия ни магазин на ул. Съборна 2 или ул. Отец Паисий 7, Пловдив 4000. Не забравяйте да поставите сертификата за качество и касовата бележка, когато подменяме бижуто!

„Карисима Диамант Център“ ЕООД се задължава да възстанови пълната покупна стойност на продуктите не по-късно от 30 дни считано от датата, на която клиента е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно закона за защита на потребителя чл. 55, ал. 6.

Имате право да подадете рекламация за всяко от бижутата. Основателните рекламации се уважават както следва: 

  • Златните бижута биват отремонтирани, ако това е възможно или биват заменяни с ново, ако бижуто не позволява отремонтиране. Всяка щета, нанесена в следствие на външна намеса (удар, натиск, осукване, огъване и др.) рекламациата няма да бъде уважена от „Карисима Диамант Център“ ЕООД. 
  • Бижутата направени по специална поръчка на клиента не могат да бъдат върнати или заменени, освен в случай, че продуктът до голяма степен не отговаря изискванията на клиента. По поръчка изработваме по посочена снимка от клиента, като сходството на бижуто и снимката е до 95%. Гравирани бижута, коригирани размери на пръстени, дължини на синджири или колиета също приспадат към групата на бижутата, изработени по изисквания на клиента и също не могат да бъдат заменени или върнати за възстановяване на заплатената сума.

Винаги сме на среща да разрешим вашето притеснение. Не се колебайте да ни потърсите:

  • Физически Магазини ул. Съборна 2 , ул. Отец Паисий 7, Пловдив 4000
  • Телефон +359 889 632 635 | +359 888 701 497
  • Email [email protected] , [email protected]