Условия за ползване

Конфенденциалност на личните данни.

„Карисима Диамант Център“ ЕООД гарантира пълната конфеденциалност на вашите лични данни. Те ще бъдат използвани от нас единствено за обслужване на вашата поръчка.

Съгласие за покупко-продажба.

Търговските взаимоотношения между потребителя и фирма „Карисима Диамант Център“ ЕООД започват в момента, когато потребителят изпрати своята поръчка, посредством попълване на формуляр за поръчка намиращ се в сайта, изискващ данни за доставка, фирмени данни и данни за поръчваните продукти.

Изпълнение на поръчка

Изпълнение на поръчката започва след като наш сътрудник се свърже с клиента за одобрение и сравнение на данните му.
Ако поръчката е приета до 16:00 ч. в работен ден, тя ще бъде приведена за изпълнение веднага. Ако поръчката е приета в почивен ден, тя ще бъде изпълнена в първият работен ден след почивката.

Работно време:
Понеделник – Събота от 9:30ч. – 19:30ч.
Почивни дни – Неделя.

Отказ или промяна на поръчка

Потребителят има право да откаже или промени своята поръчка до 48 часа, след като тя бъде направена.

Проследяване на поръчка

„Карисима Диамант Център“ ЕООД се задължава да следи изпратените поръчки и да уведомява получателите им за текущото местоположение при запитване. За да бъде още по-лесно и ясно, ние предоставяме на клиентите референтен номер, за проследяване на пратката директно в сайта на куриера.

Отказ и връщане на стока

Клиентите на „Карисима Диамант Център“ ЕООД имат право да се откажат или върнат поръчаните продукти в срок от 7 календарни дни, след получаването им. Продуктите, трябва да са в добър търговски вид без драскотини, наранявания и други външни белези в запазена оригинална опаковка. Също така всички аксесоари, лицензионни стикери, документации, подаръци и други, които съпровождат продуктите трябва да са налични в добър търговски вид без наранявания, драскотини и скъсвания.

„Карисима Диамант Център“ ЕООД се задължава да възтанови пълната покупна стойност на продуктите не по-късно от 30 дни считано от датата, на която клиента е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно закона за защита на потребителя чл. 55, ал. 6.

Отговорности

Потребителят сам е отговорен за възприятията и интерпретацията на точността, пълнотата и полезността на информацията, съдържаща се в сайта.